Työsuojelupäällikkö

LUT-yliopiston korkeakoulupalveluihin haetaan työsuojelupäällikköä.

Työ sijoittuu oppimis- ja tilapalvelut-yksikköön. Valittu henkilö toimii LAB-ammattikorkeakoulun sekä LUT-yliopiston työsuojelupäällikkönä.

Työsuojelupäällikön työtehtäviin kuuluu muun muassa avustaa työnantajaa ja esihenkilöitä tehtävissä, jotka liittyvät työsuojelun asiantuntemuksen hankintaan sekä yhteistyöhön työntekijöiden, työterveyshuollon ja työsuojeluviranomaisten kanssa.

Työsuojelupäällikkö toimii läheisessä yhteistyössä kampusten turvallisuuspäälliköiden sekä HR-yksikön kanssa. Tehtäväkenttään kuuluu oleellisena osana myös työsuojelutoiminnan ja riskienarvioinnin organisointi sekä työturvallisuuden koordinointi kampuksilla.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja/tai työkokemusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä itsenäiseen työhön, ongelmanratkaisukykyä sekä oma-aloitteisuutta.

Painotamme valinnassa aiempaa kokemusta työsuojelutehtävistä, mutta huomioimme myös turvallisuusalan työkokemuksen ja tarjoamme mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen tehtävän menestyksellisen hoitamisen varmistamiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä työyhteisössä yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa.

Toimipisteesi sijaitsee toiveesi mukaan Lahden tai Lappeenrannan kampuksella. Työ edellyttää matkustamista kampusten välillä ja lisäksi vastuualueeseen kuuluvat LUT-yliopiston Kouvolan ja Mikkelin alueyksiköt. Osittainen etätyö on myös mahdollista.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävä sijoittuu vaativuustasolle 10 (3707,43 e/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa 6–50 %.

Lisätietoja antaa oppimis- ja tilapalvelut-yksikön johtaja Mika Sipi, joka toimii myös tehtävään valittavan henkilön esihenkilönä. Yhteystiedot: mika.sipi@lut.fi, +358 40 506 0910.

Toimitathan hakemuksesi, ansioluettelosi ja muut mahdolliset liitteet 18.8.2024 klo 23.59 mennessä sähköisen järjestelmämme kautta.

Lue lisää LUT työnantajana.


LUT-yliopisto | Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. Kansainvälisessä tiedeyhteisössämme on yli 9 000 jäsentä. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa. Olemme ilmastoteoissa yksi maailman parhaista yliopistoista. lut.fi

LAB-ammattikorkeakoulu | Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 9 800 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa. lab.fi


Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki recruitment@lut.fi.

Hakuaika alkaa: 10.06.2024 08:00Hakuaika päättyy: 18.08.2024 23:59

Jaa ilmoitus